Verkoop kaarten.

zaterdag 31 maart 2012

Wishing you a great day

Hallo allemaal,
Deze keer maar even weer een kaartje.
Ik heb hem gemaakt voor mijn hobbymaatje, die is vandaag jarig en heeft het kaartje al ontvangen dus kan ik hem nu wel plaatsen.
Het afdrukje is van Magnolia en ingekleurd met Copic Markers. Het papier is van First Edition en heet Hideaway.
Voor het randje onder het afdrukje heb ik gebruik gemaakt van een Cart-us randpons. Het halve kadertje en de vlinders zijn gesneden met de silhouette. De gele parels heb ik eens een keer gekregen van een vriendin van mij.
Verder heb ik een stukje lint gebruikt, bloemen , roosjes en de tekst is van Nicole haar stempel set.

Groetjes Ingrid

zaterdag 24 maart 2012

Beautiful Baby

Hallo allemaal,
Deze keer heb ik weer een bay kaartje gemaakt. Er zijn veel mensen die ik ken die zwanger zijn, dus moet ik ff een voorraadje hebben. Ik heb een Magnolia stempel gebruikt en ingekleurd met Copic Markers. De kaart zelf heb ik gesneden met de Silouette Cameo, eens iets anders dan een vierkante kaart. Het scrap papier wat ik heb gebruikt is van maja Design. Voor het kadertje/randje onder het afdrukje heb ik gebruik gemaakt van een martha Stewart pons. De cirkels zijn stansjes van Spelbinders. De tekst heb ik eens ergens gedownload van het internet, weet helaas niet meer waar vandaan. De vlinder is een stansje van Cherry Lyn. Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemen, roosjes , pareltjes en en wat glitter lijm.

Groetjes Ingrid

zondag 18 maart 2012

Happy Birthday

Hallo allemaal,
Het was vandaag heerlijk weer om weer eens iets te freubelen. De keer heb ik weer een label gemaakt en een afdrukje van Magnolia gebruikt. Ook het hekje is van Magnolia. Ik heb deze ingekleurd met Copic Markers.
Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design.
De klok is een stans van Tim Holtz. Het harten labeltje lijkt wat op die van Magnolia maar heb deze zelf gemaakt op de pc en gesneden met de Silhouette Cameo. De filmstrip heb ik ook gesneden met de Silhoouette. Het gras randje is van een stansje van Crealies, en de swirl is van Joy. Verder heb ik het labeltje afgewerkt met bloemen, roosjes , blaadjes en wat pareltjes en lint.
Mocht je een kaart willen kopen kun je me altijd een email sturen op;
Groetjes Ingrid

vrijdag 16 maart 2012

Having a Bath

Hallo allemaal,
Vandaag maar weer een deurhamger gemaakt, erg leuk om te doen.
Ik heb afdrukjes van Magnolia gebruikt en gekleurt met Copic markers. Het papier is ook van Magnolia van een oudere serie maar het past er perfect bij.
De dolies is gestanst met een Cheery Lyn stans en de tekst die ik erop heb geplakt heb ik zelf gemaakt. De swirls onder de bloemen, en de vlinders, zijn gesneden met de Silhouette Cameo. Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemen en roosjes.
Groetjes Ingrid

donderdag 15 maart 2012

Super leuk weekend gehad met mijn hobby maatje




Hallo allemaal,
Vorig weekend ben ik bij mijn hobby maatje geweest. We hebben elkaar leren kennen via het Hobbyjournaal.nl , dat is nu ongeveer 4 jaar geleden. We zijn aan de praat geraakt en tot op vandaag zijn we nog steeds niet uitgepraat. Ze woont ruim 200 kilometer van mij vandaan, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben weer een heerlijk weekend gehad met elkaar.
We hebben natuurlijk ook saampjes gefreubelt en hierboven kun je zien wat we hebben gemaakt. Een doosje met een baby Magnolia afdrukje en hele kleine baby schoentjes gemaakt van vilt. Een leuke deurhanger en ook weer met een Magnolia afdrukje en een Tag met een Magnolia afdrukje. Deze keer zet ik niet alle gebruikte maerialen erbij , maar als je vragen hebt dan hoor ik het wel.
groetjes Ingrid

woensdag 7 maart 2012

Beschuit met muisjes


Hallo allemaal,
Deze keer geen kaart, maar een wit brood zakje wat ik heb gescrapt.
Ik heb lang gezocht naar de witte brood zakjes, maar toen ik deze week bij onze nieuw geopende Jumbo ging kijken zag ik ze liggen. Meteen maar ff een pakje meegenomen.
Het afdrukje komt weer uit de nieuwe Magnolia serie en heb ik gekleurd met Copic Markers.
Het papier wat ik er op geplakt heb is uit een blok van Tilda.
Het hand vat wat ik boven aan het zakje heb gemaakt heb ik gesneden met mijn Silhouette Cameo, en onder aan heb ik een randje geponst met een Martha Stewart pons.
De kleine schoentje (3 cm.) heb ik ook gesneden met de Silhouette, eigenlijk iets te klein hoor, wat een priegel werk.
De kadertjes zijn ook met de Silhouette gesneden. Het grote rode hart is van een Martha Stewart pons. De blaadjes van een nellie Snellen pons en de grote Swirls zijn van Bosskut. Verder wat bloemen, roosjes en een organza strikje.
Groetjes Ingrid
De

dinsdag 6 maart 2012

A sweet little baby


Hallo allemaal,
Het heeft ff geduurd maar hier is weer een kaartje. Deze komt ui de nieuwe serie van Magnolia. Ik vind deze serie erg leuk. Dus je zal hier nog een aantal kaarten van voorbei zien komen.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met Copic Markers. Het papier wat ik heb gebruikt is van "Little Yellow Bicycle".
Ik vind het erg moeilijk om een leuk stukje scrap papier te vinden wat echt voor baby kaartjes is.
De geschulpte cirkels op de kaart heb ik gesneden met de Silhouette Cameo, en daar mijn afdrukje op gemaakt.
Aan de binnen kant van de geschulte cirkel heb ik een tekst stempel gestempelt. De stempel is van een nieuwe serie van Marianne Design.
Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemetjes, sterren en foto hoekjes, ook deze zijn gesneden met de Silhouette Cameo.
Ben benieuwd wat jullie van het kaartje vinden.
Groetjes Ingrid