Verkoop kaarten.

woensdag 25 april 2012

Just Saying Hello

Hallo allemaal,
Ik heb al een tijdje niks geplaatst en ik zie dat er veel verandering zijn op blogger. Dus hopen dat het allemaal goed gaat.
De deurhanger heb ik gemaakt met papier van de Action. Koop ik eigenlijk nooit, maar dit Vintage blokje vind ik wel erg leuk. Het afdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met Copic Markers.
De doily is van Cheery Lynn en ook de vlindertjes. De randpons is van Cart-us en heb ik bij Pipoos gekocht.
Het stempeltje had ik nog in de kast liggen, weet zo niet meer van welke serie hij is. De ticket heb ik gesneden met de Silhouette Cameo.
Verder heb ik wat bloemen gebruikt en wat pareltjes.
Voor de liefhebbers heb ik wat stempels te koop gezet op marktplaats, en ook een aantal Cricut Cartridges.
http://verkopers.marktplaats.nl/3437130

Groetjes Ingrid

zondag 15 april 2012

Gefeliciteerd

Hallo allemaal,
De keer heb ik een jongens kaart gemaakt. Het is een afdrukje wat ik heb gekocht bij Mo Manning. Ik heb het afdrukje ingekleurd met h20. het is erg leuk om daar mee in te kleuren. het papier wat ik heb gebruikt is van My Minds Eye en heet Six By Six. Het zijn echt van die kleuren voor een mannen kaart. Ik heb voor het randje een randpons gebruikt van Martha Stewart. De tekst heb ik gewoon geprint en het hoekje is van Cheery Lynn. De bloemen zijn van Prima Marketing. Verder heb ik nog een stukje satijn lint gebruikt en wat parels geplakt.
Mocht je nog leuke digitale teksten zoeken dan kun je dat via deze link doen.
http://www.pipoos-emmen.blogspot.com/
Ook hier staan leuke voorbeeld kaarten. Neem gerust een kijkje.

groetjes Ingrid

dinsdag 10 april 2012

Een kleinkind...

Hallo allemaal,
Ik moet nodig wat baby kaarten en wat kaarten maken die ik kan versturen naar mensen die een kleinkind hebben gekregen. Altijd wel erg leuk om deze kaarten te maken.
Vandaag heb ik een label gemaakt en een bijpassend envelopje waar het label zo ingeschoven kan worden.
Het papier wat ik heb gebruikt is van een oudere serie van My Minds Eye en heet Tres Jolie. Voor deze kaart/label kan het prima. Het afdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met Copic Markers.
Op het labeltje zelf heb ik een afdrukje gekozen van Forever Friends, en de tekst heb ik zelf gemaakt op de pc. Het labeltje heb ik met een embossing folder door de cuttlebug gedraaid en later bewerkt met Distress inkt. Verder heb ik wat lint en bloemen gebruikt.
Groetjes Ingrid

maandag 9 april 2012

With Love.

Hallo allemaal,
De keer geen kaart maar een chocolade reep die ik heb gepimpt. Ik zag het voorbij komen op een ander blog en vond het wel een leuk idee. Ik heb het gemaakt voor een man. Dus heb ik het een beetje rustig gehouden. Wel een paar bloemen en vlinders, anders is het wel erg kaal. Het papier is van My Minds Eye . Het is al wat ouder papier, maar blijft leuk. Het randje heb ik geponst met een Martha Stewart pons. En de swirls zijn gestanst met een Joy malletje. Het afdrukje is van Magnolia en ik heb het ingekleurd met Distress Markers. Ben eerst een week opzoek gegaan voor geschikt papier om op te kleuren, dat valt niet mee hoor.
Dit is de binnenkant van het kaartje op de reep chocolade, daar heb ik een tekst ingestempelt. De tekst is van Fiskars Quotes.
Groetjes Ingrid