Verkoop kaarten.

woensdag 11 januari 2012

You`ve stolen my heart !

Hallo allemaal,
Deze keer geen kaart maar een leuke hanger.
Ik heb de hartjes stans van Cheery Lynn gebruikt.
Het afdrukjes is van Magnolia en heb haar ingekleurd met Copic Markers. Ook de tekst is van Magnolia. De randen van de tekst en het afdrukje heb ik bewerkt met Distress Vintage Photo.
Onder het afdrukje heb ik een stukje tule gadaan en een stukje lint.Ook heb ik onder het afdrukje een hart dolie geplakt. Aan het hart heb ik een stukje organza lint gemaakt en een strik, dan kan ik hem ergens aan hangen. Verder heb ik bloemen en roosjes gebruikt. De takjes/blaadjes zijn van de nieuw Nellie Snellen ponsen, die zijn erg mooi. De vlinders heb ik gesneden met de Cricut machine. Toen alles klaar was heb ik Spray en Sparkle over heen gespoten.

Groetjes Ingrid

8 opmerkingen:

Chantal zei

Wat heb je een prachtige harthanger gemaakt Ingrid. Ik vind haar beeldschoon. Lieve groetjes, chantal

Janine zei

leuk gedaan

Rachel zei

Wat een prachtige hanger...ik heb vandaag wat creaties van je bewonderd in de winkel en ben gaan zoeken of je ook een blog had, nou gevonden!!! Hier kan ik nog wel wat inspiratie op doen! Ben natuurlijk gelijk volger geworden!
Groeten Rachel

Linda zei

Ohh wat is ie mooi geworden, heel leuk
gr linda

wil zei

Hoi,
Wat een leuke hanger,met een schatig magnoliatje.
Samen een heel mooi geheel.
Groeten WIL

Els zei

Schitterend mooi hart heb je gemaakt en de foto even vergroot en dan is die nog mooier. Prachtig Ingrid. Groetjes Els

Angela zei

Hallo Ingrid

Via een link van google kwam ik op je blog terecht. Wat een prachtige creaties heb je gemaakt ik heb ze allemaal bekeken toen ik je mooie blog bekeek. Ben ook gelijk volger geworden zodat ik je kan blijven volgen. Ik zou het leuk vinden als je ook op mijn blog kwam bekeken en eventueel volger wil worden en een reactie zou achter laat.

Groetjes Angela

Kim zei

Wat een schatje. Erg lief en mooi hangertje. Prachtig.

Groetjes Kim